Alles is Yoga op 27-28-29 januari 2017

Prijs: 159,50 euro voor het hele weekend

Yoga. Heel veel verschillende yoga. Dat is voornamelijk de insteek van dit yogaweekend. Mariel laat je dit weekend genieten van o.a. Panna-, Hatha-, Flow- en Power Yoga. Al deze vier yogavormen komen in dit weekend aan bod.

Ideaal om eens te kijken welke vorm van yoga op dit moment het beste bij jou past. Of, om eens kennis te maken met een andere vorm van yoga dan je meestal doet. Ook wanneer je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is dit weekend bij uitstek geschikt om yoga eens te ontdekken en je te laten verrassen door wat het met jou doet.

Verwen jezelf met een weekendje Vlieland en gebruik de wind en de yoga om je hoofd leeg te blazen! Je gaat naar huis met een soepeler lijf, een totaal verfriste geest, en een onvergetelijke ervaring. Vind je evenwicht en uitdaging in de vele verschillende yoga houdingen die dit weekend aan bod komen. Beweging, ademhaling en balans zijn de sleutelwoorden. In januari is Vlieland prachtig! Verstild en leeg, met zeeen van ruimte en een verlaten strand. Alle ingrediënten om je hoofd helemaal leeg te laten blazen zijn aanwezig. Het enige wat je nodig hebt zijn goede wandelschoenen, een lekkere winterjas en sjaal..

Programma

Vrijdag vertrek uit Harlingen om 14.25. Aankomst op Vlieland om ongeveer 16.15 uur. Aansluitend inchecken in B&B Torenzicht om je lekker te installeren. Je verblijft op een 2 persoonskamer met douche en toilet op de gang.

Om 19.30 uur de eerste PannaYoga les van Mariel en kennismaking met de andere yogi’s. Om 21.30 uur sluiten we de eerste yogales af.

Zaterdag na het ontbijt starten we met een HathaYogales van 9.30 tot 11.00 uur. Daarna ben je vrij om het eiland te verkennen, iets voor jezelf te doen. Van 16.30 tot 17.45 geniet je opnieuw van een fijne yogales, dit keer met accent op rug en schouders. De avond breng je door naar eigen wens.

Zondagochtend na het ontbijt de laatste Yogasessie die bestaat uit Flow Yoga. Een vloeiende serie die je verwarmt en uitdaagt. We sluiten af met een korte evaluatie. Aanvang 10.00 tot 11.30 uur. De veerboot vertrekt op zondag 29 januari om 17.00 uur en brengt je terug naar Harlingen om daar om ongeveer 18.30 uur aan te leggen.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Eén persoonskamers zijn slechts beperkt beschikbaar en kunnen op aanvraag geboekt worden.

Wil je de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar: marielslotman@gmail.com

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.