Balans op 24-25-26 februari 2017

De kosten van het hele arrangement bedragen €175,50 p.p. 

SUPYogaweekend aan zee

Yoga is de laatste jaren enorm in opkomst. Misschien omdat we het harder nodig hebben dan ooit? Wie zal het zeggen. Maar ook de relatief nieuwe sport “SUPPEN” wint enorm terrein. Deze uit Hawaii overgewaaide sport is bij uitstek geschikt om te combineren met yoga. Immers…alles draait om balans. In dit weekend combineer je de aloude en beproefde yoga, met de betrekkelijk nieuwe en toch wel uitdagende SupYoga. Wat moet je je daar nou bij voorstellen? Op mijn website onder het stukje SupYoga vertel ik er meer over, en kun je vooral ook lezen hoe bijzonder de beleving van SupYoga op het Wad is. Maar…dat is in februari misschien toch een iets té grote uitdaging! En daarom verruilen we het prachtige Wad voor een misschien minder mooi, maar wel een stuk comfortabeler zwembad! We leggen de SupPlanken in het zwembad, om daar een uur lang op bijzondere wijze yoga te beleven. Het sleutelwoord is balans. Toch zal je ervaren dat het veel minder moeilijk is dan je in eerste instantie dacht.

Programma

Vrijdag vertrek uit Harlingen om 14.25 uur. Aankomst op Vlieland om ongeveer 16.00 uur. Aansluitend inchecken in B&B Torenzicht om je lekker te installeren. Je verblijft op een 2 of 3 persoonskamer met nette douche en toilet op de gang. Daarna is er gelegenheid om een leuk restaurantje uit te proberen of op je kamer lekker te relaxen met een maaltijdsalade en een goed boek.

Om 19.30 uur de eerste Hatha Yoga sessie van Mariel en kennismaking met de andere yogi’s. Om 21.00 uur sluiten we de eerste sessie af.

Zaterdag na het ontbijt starten we met de eerste SupYogales van 10.00 tot 11.00 uur. Daarna heb je alle tijd om het eiland te verkennen of iets voor jezelf te doen, een excursie te boeken of gewoon te genieten van een lange wandeling over het strand of door de mooie bossen. (Kan ook te paard!) Aan het einde van de middag van 16.30-17.30 uur nog een uurtje yoga. Lekker op het droge, met aandacht voor de adem en de houdingen. De zaterdagavond kun je gebruiken om lekker te dineren, een filmpje te pakken of een lange strandwandeling te maken.

Zondagochtend na het ontbijt de tweede en laatste SupYoga les. We sluiten af met een kopje thee en korte evaluatie. Aanvang 10.00 tot 11.30 uur. Daarna is er tijd om opnieuw de middag naar vrije keuze door te brengen op prachtig Vlieland. De veerboot vertrekt om 17.00 uur terug naar Harlingen en legt daar om ongeveer 18.30 uur aan.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Voor 10,00 euro beschik je van aankomst tot vertrek over een fiets van fietsverhuur Zeelen.

1 persoonskamers zijn tegen een meerprijs beperkt beschikbaar. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de bootreis vind je op: Rederij Doeksen

Wil je de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar: marielslotman@gmail.com

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.