Beautiful in Balance op 16-17-18 juni 2017

De kosten van het hele arrangement bedragen 213.00 euro p.p.

Dit weekend is volgeboekt

Heerlijke yoga. En dat gecombineerd met een ontspannende duo behandeling die bestaat uit een voetreflexmassage en een energetische Japanse gezichtsbehandeling. Op Vlieland!

Drie vrouwen, drie verschillende disciplines:

Lies Sterk is een op de mens gerichte ondernemer met passie voor huid en welzijn. Ze is een Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste, massagetherapeut en al 14 jaar werkzaam als beauty-en wellnesscoach op Vlieland en aangesloten bij de Anbos (algemene Nederlandse branche organisatie schoonheidsverzorging) Ze gelooft in holistisch werken en schoonheid van binnenuit. Haar missie is: zorg, aandacht en resultaat op hoog niveau voor elke behandeling.

Zin aan Zee

Ankelien Kadijk heeft een praktijk in voetreflexologie. Ze is reflexzone-therapeut en acupuncturist. Voetreflexologie is een holistische geneeswijze; gaat er vanuit dat lichaam en geest één geheel is. Het uitgangspunt van de reflexologie is dat het hele lichaam weerspiegelt is op o.a. de voeten. Door de reflexpunten, corresponderend met organen, spieren en klieren, te masseren ontstaat er een positieve reactie in het lichaam. Een behandeling voelt heerlijk, is rustgevend en geeft een diepe ontspanning. Het herstelt je balans, lost blokkades op en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Na een behandeling voel je je energieker en vitaal.

Reflex-praktijk Ankelien Kadijk

Mariel Slotman geeft sinds een aantal jaren verschillende vormen van Yoga op het mooie Vlieland. Ze verzorgt wekelijks lessen in o.a. Hatha-, Power-, en Flow Yoga en organiseert sinds 2012 yogaweekenden op dit bijzondere eiland. In 2013 is ze begonnen de weekenden uit te breiden door meer te bieden dan alleen yoga. Zo ontstond onder andere dit Beautiful in Balance Yogaweekend. Voor Mariel is yoga een levenswijze. Haar filosofie? Wanneer de hele wereld aan yoga zou doen, zag die er zoveel mooier uit!

Combineer dankzij de samenwerking van deze 3 eilandse vrouwen de unieke rust van Vlieland en de weldaad van een moment voor jezelf

Het Beautiful in Balance Yogaweekend is een weldadige ervaring van rust, positieve energie en schoonheid op een eiland dat staat voor rust en ruimte.

De Duobehandeling

In de schoonheidssalon van Lies wordt je samen met je medeyogi(ni) warm onthaalt. Je neemt allebei plaats in een comfortabele verwarmde stoel. Terwijl de een een voetreflexmassage ondergaat, geniet de ander van de Japanse energetische gezichtsbehandeling. Na een half uur wisselen Ankelien en Lies van plaats om je nogmaals te verwennen.

Programma:

Vrijdag vertrek uit Harlingen om 14.15. Aankomst op Vlieland om ongeveer 15.45. Aansluitend inchecken in B&B Torenzicht om je lekker te installeren. Je verblijft op een 2 of 3 persoonskamer met nette douche en toilet op de gang. Wanneer je wilt, kun je direct na aankomst al gaan genieten van een duo-behandeling.

Om 19.30 uur de eerste Hatha Yoga sessie van Mariel en kennismaking met de andere yogis op een mooi gelegen binnen locatie onder de vuurtoren. Rond 21.15 uur sluiten we de eerste yogasessie af.

Zaterdag na het ontbijt starten we met een dynamische yogales om 9.30 tot 11.00 uur. Daarna ben je vrij om het eiland te verkennen of iets voor jezelf te doen, en kun je gaan genieten van je behandeling. De zaterdagavond kun je gebruiken om lekker te dineren, een filmpje te pakken of een lange strandwandeling te maken.

Zondagochtend na het ontbijt de laatste Yogasessie die bestaat uit Flow Yoga. Een vloeiende serie die je verwarmt en uitdaagt. We sluiten af met een korte evaluatie. Aanvang 10.00 tot 11.30 uur. De middag kun je wederom naar eigen wens besteden. De veerboot vertrekt om 17.00 uur terug naar Harlingen en legt daar om ongeveer 18.30u aan.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Voor 10,00 euro beschik je van aankomst tot vertrek over een fiets van fietsverhuur Zeelen.

Meer informatie over de bootreis vind je op: Rederij Doeksen

Wil je de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar: marielslotman@gmail.com

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.