Evenwicht op 24-25-26 maart 2017

De kosten van het hele arrangement bedragen €184,00 p.p.

Yoga. Veel yoga. Gecombineerd met een workshop “bereiden van groene smoothies en overheerlijke rauwe chocolaatjes”. Natuurlijk zonder suiker en boordevol superfoods. Zodat je vol energie, met een mooiere huid en een gezonder lijf de lente kunt verwelkomen.

Op vrijdagmiddag vertrek je vanuit Harlingen met de veerboot naar Vlieland. Je checkt in bij het supergezellige en vriendelijke B&B Torenzicht Om 19.30u ’s avonds geniet je al van je eerste yogales.

Programma:

Vrijdag vertrek uit Harlingen om 14.15 uur. Aankomst op Vlieland om ongeveer 15.45 uur. Aansluitend inchecken in B&B Torenzicht om je lekker te installeren. Je verblijft op een 2 of 3 persoonskamer met nette douche en toilet op de gang. Daarna is er gelegenheid om een leuk restaurantje uit te proberen of op je kamer lekker te relaxen met een maaltijdsalade en een goed boek.

Om 19.30 uur de eerste Hatha Yoga sessie van Mariel en kennismaking met de andere. Om 21.00 uur sluiten we de eerste sessie af.

Zaterdag na het ontbijt starten we met een dynamische yogales van 9.30 tot 10.30 uur. Daarna heb je alle tijd om het eiland te verkennen of iets voor jezelf te doen, een excursie te boeken of gewoon te genieten van een lange wandeling over het strand of door de mooie bossen. (Kan ook te paard!) Aan het einde van de middag van 16.30-18.30 uur de workshop. Na een kopje koffie of thee en uitleg gaan we direct aan de slag om heerlijke suikervrije chocolaatjes te maken van rauwe cacao en verschillende superfoods. Terwijl de chocolaatjes opstijven gaan wij verder met het maken van gezonde, maar vooral ook erg lekkere groene smoothies! We sluiten af met opnieuw koffie of thee en genieten daarbij van onze zelfgemaakte chocolaatjes! De zaterdagavond kun je gebruiken om lekker te dineren, een filmpje te pakken of een lange strandwandeling te maken.

Zondagochtend na het ontbijt de laatste dynamische Yogasessie. We sluiten af met een korte evaluatie. Aanvang 10.00 tot 11.30u. Daarna is er tijd om rustig uit te checken en opnieuw de middag naar vrije keuze door te brengen op prachtig Vlieland. De veerboot vertrekt om 17.00 uur terug naar Harlingen en legt daar om ongeveer 18.30u aan.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Voor 10,00 euro beschik je van aankomst tot vertrek over een fiets van fietsverhuur Zeelen.

1 persoonskamers zijn tegen een meerprijs beperkt beschikbaar. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de bootreis vind je op: Rederij Doeksen

Wil je de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar: marielslotman@gmail.com

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.