Met beide voeten op de grond op 5-6-7 mei 2017

De kosten van het hele arrangement bedragen 171,50 euro p.p.

In dit arrangement geniet je van 3 heerlijke Hatha Yogalessen en een workshop voetreflexologie. Een bijzondere combinatie waarbij je alle mogelijkheden aangereikt krijgt om te ontspannen, je lichaam te leren (her)kennen en te leren hoe je meer haalt uit een gewone voetmassage door er een voetreflexmassage van te maken. Je kunt er je familieleden mee verwennen, of een vriend(in) mee helpen.

De yoga zorgt ervoor dat je geest zich ontspant, terwijl je lichaam soepeler en sterker wordt. Tijdens de workshop leer je hoe je jezelf en een ander kunt helpen ontspannen door duidelijk herkenbare plaatsen in de voeten te masseren. De workshop wordt gegeven door Ankelien Kadijk , die al tientallen jaren een praktijk in voetreflexolgie heeft, en daarnaast ook acupuncturist is. Meer informatie vind je op haar site: Reflex praktijk Ankelien Kadijk. De vrijheid van het eiland, het uitgestrekte strand en de prachtige duinen en bossen helpen je om je hoofd leeg te maken, en lenen zich bij uitstek voor uitgebreide wandel- en/of fietstochten.

Inhoud van het arrangement

Aankomst op vrijdagmiddag 5 mei. Aansluitend inchecken in het supergezellige en groene B&B Torenzicht. Je deelt een ruime kamer met 2 of 3 personen, douche en toilet bevinden zich op de gang. Om 19.30u de eerste kennismaking met elkaar en een relaxende Hatha Yoga sessie.

Zaterdagochtend 09.30 – 11.00 uur opnieuw Hatha Yoga om je lichaam en geest klaar te maken voor een nieuwe dag. Daarna heb je alle tijd om het eiland te verkennen en iets voor jezelf te doen. Zaterdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur een workshop voetreflexologie van Ankelien Kadijk .

De workshop geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de voetreflexologie. Met name hoe het voelt om een voetmassage te geven én te ontvangen.

We beginnen met een korte uitleg over de werking en mogelijkheden van de voetreflexologie en daarna leer je de ontspanningsgrepen toe te passen. De nadruk ligt op het doen/de praktijk. We oefenen op elkaar. Na de workshop ben je in staat om een korte ontspannende voetmassage te geven. (Bijvoorbeeld aan je familie, kinderen, vrienden.)

Op zondagochtend opnieuw yoga, nu van 11.00-12.30 uur. Daarna sluiten we het weekend samen af, en heb je de zondagmiddag nog vrij om lekker op het eiland door te brengen. Je vertrekt op zondagmiddag om 17.00 uur met de veerboot terug naar Harlingen.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Voor 5 euro per dag huur je een fiets bij Fietsverhuur Zeelen.
Op het eiland zijn diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen om ’s avonds uitgebreid of juist eenvoudig te dineren, en/of aansluitend een gezellig kroegje te pakken. Daarnaast heeft Vlieland een bijzonder gezellig filmhuis.

Meer informatie over de bootreis vind je op: Rederij Doeksen 

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.