IslandYoga op het Happinez Festival!

HAPPINEZ FESTIVAL - WIN EEN YOGAWEEKEND

Op 15, 16 en 17 september 2017 vindt de vierde editie van het Happinez festival plaats. Op Fort Voordorp – onder de rook van Utrecht – ervaar je de wereld van Happinez met inspiratie, workshops, food en de leukste stands en shops. Je kunt genieten van een uitgebreid en gevarieerd programma, met lezingen en workshops van bekende sprekers uit binnen- en buitenland, en yoga- en meditatiesessies van inspirerende docenten. Verder zijn er muziekoptredens, massages en andere activiteiten, zijn er diverse shops, meet & greets met sprekers en natuurlijk kraampjes met lekker en verantwoord eten.

Op dit festival is ook IslandYoga Vlieland en BoerderijYoga vertegenwoordigd. Ik heet je heel graag welkom in onze mooi aangeklede stand. Ik zal daar ook namens Edventure, mijn partner in crime bij de organisatie van de yogarondreis naar Costa Rica, staan.

In deze 3 dagen heb je volop gelegenheid om ALLES te weten te komen over de geweldige yoga-rondreis naar Costa Rica in november 2017, maar ook over de nieuwe reis die we aan het plannen zijn voor het voorjaar van 2018.

Dit is tevens je kans om meer te weten te komen over de andere reismogelijkheden die Edventure aanbiedt naar Costa Rica, Panama en Nicaragua. Er valt een hoop te ontdekken dus!

Verder kun je aan de hand van beeldmateriaal zien hoe uit de onbewoonbaar verklaarde boerderij in het prachtige Ravenswoud langzamerhand een yogaboerderij ontstaat. Verscholen achter de bomen, met een weids en onverwachts uitzicht aan de zuidkant, en middenin het Fochtelooer Veen. Kom jij er straks genieten van een heel bijzonder yogaweekend?

We verloten namelijk een yogaweekend in de prachtig verbouwde boerderij in Ravenswoud tijdens het festival!

Wil je meer weten over de yogaweekenden op Vlieland? Ook daartoe is volop mogelijkheid. Schroom niet langer, en koop je ticket alvast online:

https://www.happinez.nl/festival/koop-je-tickets/

Samen gaan we er ook deze editie weer een fantastisch feest van maken, kom je ook?

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.