Er was eens.....

Er was een een yogajuf die al 24 jaar op Vlieland woonde. En toen, na al die jaren op dat heel bijzondere plekje gewoond te hebben, werd het tijd voor iets nieuws... 

Misschien weet je al van de plannen, misschien nog helemaal niet, maar het feit ligt er: Eind februari gaan we van Vlieland vertrekken om een nieuwe toekomst op te bouwen in…Ravenswoud!
Ons heerlijke huis is vérkocht, en een aftandse boerderij op een sprookjesachtig mooi plekje, gékocht. Zo’n plekje waarvan je gelijk weet: dit is ‘t, dit moet het worden….
Ravenswoud…ruim 400 inwoners, randje Friesland, onder de rook van toeristisch Appelscha. Omgeven door een allemachtig prachtig natuurgebied. Twee zelfs, het Fochteloer veen, en het Drents Friesche Wold. Doorspekt met wandel-, fiets- en kanoroutes.

De boerderij, die aftandse, op dat hele mooie plekje, moet nog helemaal gestript. En weer opgebouwd, zodat het uiteindelijk plaats biedt aan ons grote gezin, maar ook ruimte biedt voor een aantal B&B-kamers, een yogaruimte, en een mini-mini-mini campinkje.
Je begrijpt het al, het is niet zomaar klaar. En we kunnen het ook niet helemaal alleen... Maar we bruisen wel van de ideeën! Daar kom ik heel graag binnenkort op terug in een volgend mailtje. Daarvan verklap ik alvast de titel: hulp gevraagd…..
Nieuwsgierig? Begint het bij jou ook al te bruisen? Breng me dan vooral op de hoogte! Je hoort snel weer van me. Ik van jou?

Island Yoga verstuurt op onregelmatige basis nieuwsbrieven, waarin geinteresseerden als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwtjes zoals een vers gepland Yogaweekend. Ook op de hoogte blijven? Stuur dan een mail met als onderwerp "NIEUWSBRIEF" naar marielslotman@gmail.com en voortaan ontvang jij hem ook!

Terug naar overzicht

Bekijk ook

Website laten maken door Modual.