Sup Yoga Safari

Helemaal nieuw op Vlieland, en ongelooflijk gaaf! Een nieuwe samenwerking, bundeling van kracht, activiteit, enthousiasme en liefde voor het mooie Vlieland.

Hieronder een klein moment beschreven, en er is geen woord van gelogen.

Hoorbare stilte. Niets dan het zuchten van een lief klein briesje. Het kabbelende geluid van mijn SUPboard op het water, als de peddel het board voorzichtig voortduwt. Een krabbetje dat wegschiet als ik voorbij SUP en een heel nieuwsgierige aalscholver die op 50 cm van mijn board verwonderd kijkt naar dat rare wezen, dat een plank nodig heeft om zijn wereld te ontdekken.

Links schittert de zon op het water en als ik verder weg kijk lijkt de hemel in een innige omhelzing met de zee. Oneindig geluk. Rechts glijdt Vlieland voorbij.. Verstild en mooi als altijd, maar vanaf dit perspectief nog mooier dan anders. De glooiing van het duin, de vuurtoren. Een prachtig zwart paard dat zijn vrijheid viert in een dartelende galop.

Need I say more? Er zijn geen woorden voor, maar je bent van harte uitgenodigd om deze prachtige beleving met mij te delen.

STANDUP PADDLEBOARDING

Is een activiteit die steeds meer terrein wint. Op een extra brede en stabiele “surf” plank peddel je staand langs prachtige plekken, en ontdek je een heel nieuwe vorm van recreëren en relaxed sportief bezig zijn. Moeilijk is het niet, iedereen kan het. De eerste meters op het water voelen wat wiebelig, maar al snel merk je dat je stabieler staat en handigheid in de slag krijgt. Tot zo’n 95% van je spieren zijn ongemerkt aan het werk om je stevig rechtop te houden. Je begrijpt vast al waarom SUPPEN zo populair raakt.

SUP Yoga geeft het suppen nog een extra dimensie. Na een tijdje gesupt te hebben, en gewend te zijn geraakt aan je board en de beweging, leggen we de peddel neer en beginnen we rustig om het lijf warm en soepel te maken met wat yogaoefeningen. Langzaam bouwen we uit en na een tijdje lijkt er niets anders meer te bestaan dan je lijf, je adem, de elementen.. We sluiten af met een ontspannende houding.

Korte tijd later pakken we de peddel weer op, en ontdekken peddelend nog een stukje van het prachtige Wad. Dan komt het moment dat je naar de kant toe supt, en er op de kant van alles voor je klaar staat om deze bijzondere beleving in stijl af te sluiten.

Kom alleen, met je gezin of hele familie. Liever een privéles? Dat kan ook. Voor groepen gelden speciale tarieven. Stuur een mail als je geïnteresseerd bent of extra informatie wilt.

SUPYoga is absoluut geschikt voor beginnende of onervaren yogis en SUPpers!

SUPYoga is een unieke samenwerking tussen Mariel Slotman van IslandYoga Vlieland, en Aant Durk van der Veen en Maaike de Breed van Kite&Sup Safari Vlieland.

Terug naar overzicht

Bekijk ook

Website laten maken door Modual.