Over mij

Islandyoga-Vlieland is yoga voor iedereen. Het is ontstaan en gegroeid vanuit liefde voor yoga en liefde voor het eiland. Island Yoga brengt je terug naar het hier en nu, en maakt je bewust van de mogelijk- en onmogelijkheden van je lichaam en geest op dit moment. Het beoefenen van yoga op een eiland dat zo prachtig en puur is, dat het elke ademhaling en houding een extra dimensie geeft. Het opent je hart en laat je genieten van wat yoga met jou doet.

Mijn naam is MariĆ«l Woestenburg-Slotman en mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te laten kennismaken met het unieke gevoel dat yoga beoefenen op dit bijzondere eiland geeft. Dat kan met rustige Hatha yoga, of juist met een pittiger vorm zoals Power Yoga. De ervaring zal voor iedereen anders zijn maar zal je altijd ontspannen en verzachten, je zintuigen openen en je terugbrengen bij jezelf.

Island Yoga verstuurd op onregelmatige basis nieuwsbrieven, waarin geinteresseerden als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwtjes zoals een vers gepland Yogaweekend. Ook op de hoogte blijven? Ga naar contact en vermeld nieuwsbrief en voortaan ontvang jij hem ook! 

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.