Organisatie rondreis Costa Rica

In 2016 organiseerden Edventure en IslandYoga Vlieland voor de eerste keer een yogareis in het land waar vanuit Edventure alweer 14 jaar hun reizen organiseren, Costa Rica. Op toeristisch gebied kent Edventure hier de weg, ze wonen in dit prachtige land en spreken de taal. In november 2017 gaan we weer! Ga je mee? 

IslandYoga Vlieland organiseert sinds 2011 yogaweekenden met diverse thema's op Vlieland. Toen Edventure en IslandYoga elkaar ontmoeten, was een YogaRondReis door Costa Rica een bijna logische volgende stap voor zowel Mariel Slotman van IslandYoga Vlieland, als Renee en Ed van Edventure.

De YogaRondreis in oktober 2016 was in  woord geweldig! Met acht deelnemers hebben we twee weken lang de Caribische kust van Costa Rica verkend. geslapen op kleine en heel bijzondere locaties, yoga gedaan op de meest fantastische plekken, kennisgemaakt met de Costa Ricanen en hun gewoontes leren kennen. Het was een bijzonder mooie reis. Onder de link -BLOG- staan enkele quotes die de deelnemers aan de reis hebben achtergelaten na hun ervaringen in Costa Rica.

En....In november 2017 gaan we weer! We hebben de reis nog verder bijgeschaafd en geoptimaliseerd en nodigen je van harte uit de reisbeschrijving te lezen. Hierin staat van dag tot dag beschreven hoe de reis eruit gaat zien.  De reisdetails vind je hier.

Groeten uit Vlieland en uit Costa Rica ..... Pura Vida!

Ed Smit en Mariel Slotman

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.