Yoga Vlieland

Island Yoga Vlieland is een initiatief van Mariel Slotman. Mariel woont sinds 1993 op Vlieland en is nog altijd enorm onder de indruk van de rust,de ruimte en de schoonheid van het eiland. Vlieland en Yoga horen simpelweg bij elkaar. Het prachtige eiland benadrukt en verfijnt de yoga-beleving!

Maar vooral: Yoga kan zoveel voor je doen! Je spieren worden sterker en soepeler, waardoor klachten als rugpijn e.d geheel kunnen verdwijnen. Maar ook bij ademhalingsklachten als hyperventilatie kan yoga een uitkomst zijn. Yoga verbetert je houding en kan ervoor zorgen dat ook een niet meer zo piepjong persoon de trap op en af huppelt. Yoga is goed voor jezelf zorgen. En daarom meer dan het proberen waard!

Soorten yoga

Er bestaan ontelbaar veel vormen van yoga. Iedere yogadocent zal de yogalessen op zijn/haar eigen manier geven. Hatha Yoga zal bij de ene docent daarom heel anders zijn dan bij een andere docent. Mijn lessen zijn dynamisch, gericht op een samenwerking tussen geest en lichaam. Ik houd van flow in mijn lessen, maar wissel die graag af met balans en rust.

Natuurlijk kun je de verschillende lessen eens bijwonen om daarna te kijken wat het beste bij jou past. De knipkaart waarmee gewerkt wordt maakt het mogelijk de lesvormen af te wisselen.

Island Yoga verstuurt op onregelmatige basis nieuwsbrieven, waarin geïnteresseerden als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwtjes zoals een vers gepland Yogaweekend. 

Ook op de hoogte blijven? Neem contact op met als onderwerp "nieuwsbrief".

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.