Flow yoga

Flow Yoga op Vlieland (lessen komen te vervallen na 1 maart 2017)

Iedere zondagochtend en donderdagochtend.

Tijdens een Flow Yogales worden alle yogahoudingen op ademhaling uitgevoerd. Een FlowYoga les is een dynamische les, geschikt voor beginnende maar ook gevorderde yogis waarbij de ademhaling een heel belangrijke rol speelt. Door iedere beweging te laten begeleiden door een in-, of uitademing, ontstaat er een soort flow, die bijna hypnotiserend kan werken. Met name mensen die maar moeilijk los kunnen komen uit hun hoofd, ervaren een FlowYoga les vaak als zeer prettig. De adem ondersteund de houding, en andersom.

Bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten. Niks heerlijker dan yoga op het strand, begeleid door het ritme van de golven en de wind!

Ervaring speelt geen rol, iedereen kan meedoen aan de lessen. Probeer eens een proefles en ervaar zelf dat er aan FlowYoga niks "zweverigs" is. Het is een "down to earth" vorm van yoga en een uitdaging voor iedere sportieveling!

Neem voor meer info contact op.

Op de pagina Tarieven en lestijden vind je prijsinformatie en lees je wanneer er Flow Lessen zijn. Met name in de zomer zijn er veel extra lessen, bij voorkeur in de buitenlucht.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.