Hatha yoga

HATHA YOGA op Vlieland (Lessen komen te vervallen na 1 maart 2017)

Iedere maandagavond van 19.30 - 20.30 uur.

Bij Hatha Yoga ligt het accent op ademhaling en ontspanning. Het kan je helpen het evenwicht in jezelf te (her)vinden. Hatha Yoga kan helpen bij ademhalingsproblemen, stress, depressie, een burn-out of gewoon om dichter bij jezelf te komen.

Hatha yoga is een rustige vorm van Yoga die voor iedereen te volgen is. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben of lenig voor te zijn. Wanneer je lekkerder in je vel wilt komen te zitten, voelt dat je lichaam stijver wordt, rugkachten hebt of snel uit evenwicht raakt, probeer dan eens een gratis proefles. Hatha Yoga is goed voor jezelf zorgen en zuinig zijn op jezelf. En verdienen we dat niet allemaal?

Tijdens de reguliere Hatha Yoga is er ook een PANNA Yoga variant. Panna Yoga is een vorm van Hatha Yoga, maar dan heel rustig met aangepaste oefeningen, waardoor het extra geschikt is voor mensen met blessures, oudere mensen en voor hen die kennis willen maken met yoga. Je krijgt vereenvoudigde, aangepaste oefeningen aangereikt, wanneer de aangeboden Hatha-oefeningen te veel van je lichaam vergen. Zo is er yoga op maat, voor iedereen, beginner of gevorderde.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.