Critical Alignment op 6-7-8 oktober 2017

De kosten van het hele arrangement bedragen €305,00 p.p.

Om dit weekend mogelijk te maken op Vlieland is er een samenwerking tot stand gekomen tussen Paul Braaksma van Yogastudio voor Yoga Asanas uit Amsterdam Oud-Zuid, Paul Braaksma en Mariel Slotman van IslandYoga Vlieland. Sinds 2011 organiseer ik zo’n 8 tot 10 keer per jaar yogaweekenden op dit prachtige eiland. Paul Braaksma heeft een yogastudio in Amsterdam Oud Zuid en is specialist in Critical Alignment Yoga. Hij brengt deze vorm van yoga graag naar Vlieland. Sinds ik in 2014 een workshop Critical Alignment Yoga van Paul Braaksma gevolgd heeft, ben ik er van overtuigd dat juist deze vorm van yoga meer aandacht verdiend. Het is dé vorm van yoga die vooral bij rug- en nekklachten geweldige resultaten laat zien! Daarom ben ik blij dat je deze bijzondere en heel interessante workshop nu al voor de derde keer op het prachtige Vlieland kunt volgen. Een geweldige combinatie, die je je leven lang niet meer vergeet…>

Insteek voor dit weekend is om zowel de technische als wel de meditatieve kant van yoga zodanig samen te laten vallen dat ze elkaar positief kunnen beïnvloeden. De technische kant is met name gericht op het coördineren en stabiliseren van de lichaamsstructuur om vervolgens spanning voelbaar te maken. De meditatieve kant is bedoeld om via bewust contact met de adem en het lichaam de confrontatie met spanning zodanig aan te gaan dat deze doorbroken kan worden. De kracht van deze yoga zit in het leren positief beleven van het contact met het lichaam. Het op deze wijze leren doorbreken van spanning in het lichaam kan uiteindelijk tot een stevig en vrij lichaamsgevoel leiden. Voor meer informatie over Critical Alignment zie School voor Yoga Asanas Het weekend hebben we voor het eerst in oktober 2015 gehouden. Dit jaar gaan we hem voor de derde keer op Vlieland aanbieden!

Programma:

Op vrijdag 6 oktober vertrek je om 14.25 uur uit Harlingen. Aankomst op Vlieland om ongeveer 16.00 uur. Aansluitend inchecken in B&B Torenzicht om je lekker te installeren. Je verblijft op een 2 of 3 persoonskamer met een nette douche en toilet op de gang. Daarna is er gelegenheid om een leuk restaurantje uit te proberen of op je kamer lekker te relaxen met een goed boek.

Om 19.30 start de introductie les van Paul op een mooi gelegen binnen locatie onder de vuurtoren van Vlieland. Om 21.00 uur sluiten we de introductie af.

Zaterdag na het ontbijt starten we om half 10 met een yogales die eindigt om 11.30 uur. Paul brengt je thuis in de wereld van Critical Alignment Yoga, waarbij naast de ademhaling vooral aandacht is voor het bekken, de rug en schouders ‘S middags heb je de tijd om het eiland te verkennen of iets voor jezelf te doen, een excursie te boeken of gewoon te genieten van een lange wandeling over het strand of door de mooie bossen. (Kan ook te paard!) Aan het einde van de middag van 16.30-18.00 uur geeft Paul opnieuw een yogales, waarbij we verder gaan waar we ’s ochtends mee begonnen zijn. De zaterdagavond kun je gebruiken om lekker te dineren, een filmpje te pakken of een lange strandwandeling te maken.

Zondagochtend 9 oktober geniet je na het ontbijt van de laatste yogales van Paul. We sluiten gezamenlijk het weekend af. Aanvang 10.00 tot 12.00. Daarna is er nog tijd genoeg om opnieuw de middag naar vrije keuze door te brengen op prachtig Vlieland. De veerboot vertrekt om 17.00 uur terug naar Harlingen en legt daar om ongeveer 18.30u aan.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Voor meer informatie of om te boeken neem je contact op via de marielslotman@gmail.com Meer informatie over de prachtige yogavorm Critical Alignment vind je op: School voor Yoga Asanas

Meer informatie over de bootreis vind je op: Rederij Doeksen

Wil je de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar: marielslotman@gmail.com

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.