Yoga en Running op 8-9-10 september 2017

De kosten van het hele arrangement bedragen €185,00 p.p.

Yoga. Heerlijke dynamische en spierherstellende yoga. Met aandacht voor de adem, en aandacht voor je houding. Gecombineerd met hardlopen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Door bos, duin en over het strand. Dat is wat dit weekend op het mooie Vlieland je biedt.

Op vrijdagmiddag vertrek je vanuit Harlingen met de veerboot naar Vlieland. Je checkt in bij het groene en vriendelijke B&B Torenzicht, gelegen in de authentieke Dorpsstraat, met een heerlijke tuin en de hele dag door gratis koffie en thee! Torenzicht Om 19.30u ’s avonds geniet je al van je eerste yogales.

Programma:

Vrijdag vertrek uit Harlingen om 14.25 uur. Aankomst op Vlieland om ongeveer 16.00 uur. Aansluitend inchecken in Torenzicht om je lekker te installeren. Je verblijft op een 2 of 3 persoonskamer met een nette douche en toilet op de gang. Daarna is er gelegenheid om een leuk restaurantje uit te proberen of op je kamer lekker te relaxen met een goed boek.

Om 19.30 uur de eerste Hatha Yoga sessie van Mariel en kennismaking met de andere yogi’s. Om 21.00 uur sluiten we de eerste sessie af.

Zaterdag na het ontbijt starten we de eerste loopsessie met een warming up. Aansluitend gaan we al rennend het eiland verkennen. Runningtherapeute Edith Appel begeleidt ons en betrekt de natuur en de mogelijkheden van Vlieland optimaal in haar training. (Denk hierbij aan gebruik ruiterpaden, strand, duinen). Na een lekkere douche in het hotel na afloop heb je alle tijd om het eiland te verkennen of iets voor jezelf te doen, een excursie te boeken of gewoon te genieten van een lange wandeling over het strand of door de mooie bossen. (Kan ook te paard!) Aan het einde van de middag om 16.30 uur volg je een dynamische Yogales van Mariel. Je voelde je nog nooit zo goed na een dag actief bezig zijn! De zaterdagavond kun je gebruiken om lekker te dineren, een filmpje te pakken of een lange strandwandeling te maken.

Zondagochtend om 07.00 uur vóór het ontbijt een fijne run over het prachtige eiland, daarna een snelle douche en een licht ontbijt. Om 11.00 uur schuif je aan voor de laatste ontspannende yogales die je door de run geteisterde spieren weer tot ontspanning brengt. Daarna is er nog tijd genoeg om opnieuw de middag naar vrije keuze door te brengen op prachtig Vlieland en ergens op het strand of in een duinpannetje van je lunchpakket te genieten! De veerboot vertrekt om 16.45 uur terug naar Harlingen en legt daar om ongeveer 18.30u aan.

Samenvatting

Inclusief:


Exclusief:

Voor €5,- per dag beschik je over een fiets van fietsverhuur Zeelen.

Voor meer informatie of om te boeken neem je contact op via de marielslotman@gmail.com

Meer informatie over de bootreis vind je op: Rederij Doeksen

Wil je de onregelmatig verschijnende nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Stuur een mail naar: marielslotman@gmail.com

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.